Hitelkártya online?

2012. feb. 05.
Hitelkártya online?
Az online igénylés előnye, hogy jóval gyorsabb, és kényelmesebb. Nem kell sorba állnia, hiszen az Internetnek köszönhetően minden előírást és információt megtalál. Ezen felül kedvező, hogy megújuló pénzforrást jelent Önnek, így a felmerülő anyagi gondjai megszűnnek.

A hitelkártya igénylésének feltételei:

  • Devizabelföldi magyar állampolgár, bejelentett állandó lakcím;
  • 18-70 éves életkor;
  • Az igényelhető összeg 100.000-600.000 forint között lehet, ám ez változhat pénzintézetenként.
  • Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • 30 napon belüli jövedelemigazolás szükséges. Ez alapján tudja megállapítani a hitelkeretet a kártyát kibocsátó intézet.
  • Futamideje nem meghatározott, van ahol havi elszámolású. Függ attól, hogy vásárol-e avagy pénzt vesz-e fel. A vásárlás általában kamatmentes, a készpénzfelvétel viszont nem.
  • Általában éves díjat számítanak fel, ám akciók keretében még ezt is elengedhetik.

Hitelkártya és bankkártya

Miért kedvezőbb a hitelkártya? A bankkártyán csak az az összeg áll rendelkezésére, amelyet Ön kap, mint jövedelem. Ehhez képest a hitelkártya rendszerint ennél nagyobb összeget tesz elérhetővé az Ön számára, ráadásul folyamatosan felhasználható! Vagyis: ahogy visszatöltötte, simét elérhető a keret és ehhez csak egyszer kell igényelnie!

Törlesztő részlet? Ön dönt!

A hitelkártyánál Ön eldöntheti, hogy a felhasznált összeget egyben, avagy részletekben szeretné visszafizetni, attól függően, hogy éppen melyik az Önnek kedvezőbb! ugye, hogy kihagyhatatlan?!

Hónap végén vásárolna, de nincs rá kerete? Itt a megoldás egy kattintásra! Élvezze Ön is a hitelkártya előnyeit! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!