A hitelkártya mindig kéznél van, ha csak egy kis összeg hiányzik!

2014. dec. 28.
A hitelkártya mindig kéznél van, ha csak egy kis összeg hiányzik!

A hitelkártya egyre közkedveltebb hitel termék hazánkban is, hiszen mindig kéznél van és így nem kell attól félnünk, hogy a hónap végén már nem lesz pénzünk.

A hitelkártya sok esetben nagy segítség lehet

A hónap végére alig marad pénze? Nincs kitől kölcsönkérnie? Nem akar hitel szerződést kötni? Ha csak kisebb anyagi problémái adódnak, akkor a hitelkártya a legjobb megoldás. A vásárlások és akár készpénzfelvétel is lehetséges vele, így nem kell attól tartania, hogy a fizetésig nem lesz elég a pénze. A hitelkártya mindig kéznél van és amennyiben a kártyatartozásait időben törleszti, mindig a rendelkezésére áll egy meghatározott összeg, ami a szerződés megkötésekor kerül megállapításra.

A hitelkártya keretösszege az ügyfél jövedelmének összegétől függő. A bankok eltérő feltételekkel bocsájtanak ki hitelkártyát, egyes esetekben a három hónapos folyamatos munkaszerződés és a minimálbér is elegendő. A hitelkártya keretösszege idővel akár emelhető is. Új és előnyös lehetőségek folyamatosan akadnak, amelyekkel érdemes élni.  A hitelkártya azért van, hogy akármikor vásárolhassunk vele, a pénz felvét is lehetséges, de ez költségesebb mint a kártyával történő vásárlás. Ez a termék leginkább azoknak ajánlott, akik nem akarnak hitelt felvenni azért, mert időnként nincs elég készpénzük, vagy minden hónapban csak egy kis összeg hiányzik ahhoz, hogy ne kelljen kölcsönkérni. A hitelkártya olyan mint egy tartalék, ami kéznél van és akármikor használható, mivel előnyös feltételekkel és sok esetben kis kamatokkal alkalmazható sok esetben jól jöhet. A hitelkártya költségei könnyedén miatt nem kell tartani, ha időben visszafizetjük az elköltött összeget. A hitelkártya lehetősége között a weblapunkon könnyedén keresgélhet, így megtekintheti a legjobb lehetőségeket és azt igényelheti, amelyik az Ön esetében a legelőnyösebb.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi felkeressük Önt, hogy a legjobb lehetőséget válassza!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!