Hitelkártya igénylés

2012. Már. 02.
Hitelkártya igénylés

A hitelkártya legfontosabb tulajdonsága, hogy megújuló pénzforrást jelent Önnek. A kibocsátó bank, illetve hitelintézet által megszabott keretből tud gazdálkodni. A keret szabadon felhasználható, tehát nem csak készpénz felvételére, hanem akár vásárlásra is fordítható.

A hitelkártya igénylésének feltételei:

  • Devizabelföldi magyar állampolgár, bejelentett állandó lakcím;
  • 18-70 éves életkor;
  • Az igényelhető összeg 100.000-600.000 forint között lehet, ám ez változhat pénzintézetenként.
  • Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • 30 napon belüli jövedelemigazolás szükséges. Ez alapján tudja megállapítani a hitelkeretet a kártyát kibocsátó intézet.
  • Futamideje nem meghatározott, van ahol havi elszámolású. Függ attól, hogy vásárol-e avagy pénzt vesz-e fel. A vásárlás általában kamatmentes, a készpénzfelvétel viszont nem.
  • Általában éves díjat számítanak fel, ám akciók keretében még ezt is elengedhetik.

Előnyök:

Megújuló hitelkeret! (A visszafizetés után a hitelkeret ismét levásárolható, felvehető!)
Szabadon felhasználható, nincs számlabemutatási kötelezettsége!
Általában az első hónap kamatmentes, vagyis nem számítanak fel plusz költséget Önnek!
Nem kell magánál készpénzt hordania, ez a kis kártya mindent megold! Váratlan kiadás, esemény nem jöhet közbe, hiszen Ön már felkészült!
Csak jövedelemigazolás szükséges, nem kell ingatlant felmutatnia fedezetként!
Amit a visszafizetésről tudni érdemes: A legtöbb helyen biztosítanak kamatmentes visszatörlesztést (ez akár 30, 45, sőt 60 nap is lehet!), ám a kedvezményes időszak lejárta után viszonylag magas THM-mel kell számolni. Elsősorban a gyorsabb lejáratú, kisebb összegű kölcsönöknél jellemző a magasabb kamat, mint például a gyorskölcsön vagy éppen a hitelkártya.
Hónap végén vásárolna, de nincs rá kerete? Itt a megoldás egy kattintásra! Élvezze Ön is a hitelkártya előnyeit! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!
Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!