A hitelkártya előnyös megoldás, akár kamatmentesen is vásárolhat vele

2014. dec. 29.
A hitelkártya előnyös megoldás, akár kamatmentesen is vásárolhat vele

Ön sem szeretne többé pénz nélkül maradni a hónap végén? Akkor a hitelkártya az Ön számára is megoldást jelenthet!

A hitelkártya tökéletes választás:

  • A hitelkártya kérelmezésekor a bank megítéli a hitelkeretet, ami a kezdetekben általában a havi jövedelmünk két-háromszorosa.
  • A hitelösszeget kamatmentesen használhatjuk meghatározott időn keresztül. Vagyis csak a  vásárlásaink összegét kell visszatérítenünk, a bank nem terheli kamatokkal a kártyánkat, amennyiben a megadott időn belül visszafizetjük az elköltött összeget. A kamatmentes időszak változó lehet, erről a hitelkártya igénylésekor tájékoztatja az ügyfelet a bank.
  • Ha az elköltött összeget a kamatmentes időszak folyamán nem sikerül visszafizetni, akkor sincs probléma, csak kicsivel magasabb lesz a visszafizetendő összeg. A bank minimális kamatot számol fel a kölcsönre, de amennyiben a hitelkeretünket nem nulláztuk le, továbbra is vásárolhatunk a kártyánkkal.
  • A hitelkártyával készpénzt is vehetünk fel, viszont erre a bank automatikusan kamatot számol fel, nincs kamatmentes időszak. A kamatok azonban általában alacsonyak, ezért ha készpénzre van szükségünk, akkor a hitelkártya használata az egyik leggyorsabb megoldás.

A hitelkártya megoldás lehet, ha rögtön pénzre van szükségünk

Ha szeretnénk a legjobb lehetőség mellett dönteni, érdemes keresgélni, mivel a bankok folyamatosan akciós lehetőségeket bocsájtanak ki. A hitelkártyák esetében akár az első éves kártyadíj terheitől is megszabadulhatunk, de akár kamatkedvezményt, vagy valamilyen ajándék terméket is kaphatunk a banktól. A hitelkeretünk idővel emelkedhet. Az anyagi helyzetünktől függetlenül biztonságban érezhetjük magunkat, ha a hitelkártya a rendelkezésünkre áll, mivel ha szeretnénk vásárolhatunk vele, de akár készpénzt is felvehetünk, így nem kell attól félnünk, hogy pénz nélkül maradunk a hónap végén. A hitelkártya az előre nem tervezett helyzetekben is jól jöhet, mivel ha hirtelen kiadásaink adódnak, az első ATM-ből tudunk pénzt felvenni vele.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk Önnek a választásban!

 

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!