Visszafizetés

Hitelkártya 1 nap alatt
2014. okt. 10.

Amennyiben sürgős Önnek, hitelkártyáját akár már 1 nap alatt megkaphatja. Ezt jelentősen segíti az online igénylés, mivel minden leírást, feltételt láthat, sorban állás, körülményes ügyintézés nélkül.

Hitelkártya összehasonlítás
2014. okt. 03.

A hitelkártya egyik szintén kedvező eleme, hogy a törlesztést Ön választja meg. Vagyis lehetősége van arra, hogy egy összegben, vagy akár részletekben fizesse vissza az igényelt összeget.

Hitelkártya pénzvisszatérítéssel
2014. okt. 01.

A hitelkártya esetében plusz kedvezményekkel is számolhat. Ennek oka, hogy nem csak vásárolhat vele, hanem vehet fel készpénzt s ezekért a használatokért cserébe még kedvezményeket is kap egyes, partnerszolgáltatóktól!

Hitelkártya megújuló összege
2014. Sze. 02.

A hitelkártyánál Ön eldöntheti, hogy a felhasznált összeget egyben, avagy részletekben szeretné visszafizetni, attól függően, hogy éppen melyik az Önnek kedvezőbb! ugye, hogy kihagyhatatlan?!

24 óra alatt hitelkártya igénylése
2014. aug. 30.

Az online igénylés előnye, hogy jóval gyorsabb, és kényelmesebb. Nem kell sorba állnia, hiszen az Internetnek köszönhetően minden előírást és információt megtalál.

Hitelkártya igénylés előnyösen
2014. aug. 28.

A hitelkártya legkedvezőbb tulajdonsága, hogy szabadon felhasználható, nincs számlabemutatási kötelezettsége. Általában az első hónap kamatmentes, vagyis nem számítanak fel plusz költséget Önnek.

Hitelkártya feltételekkel
2014. aug. 25.

A hitelkártya legfontosabb tulajdonsága, hogy megújuló pénzforrást jelent Önnek. A kibocsátó bank, illetve hitelintézet által megszabott keretből tud gazdálkodni.

Azonnali igényléssel hitelkártya
2014. Júl. 27.

A hitelkártya előnye, hogy gyorsan készhez kapja, ráadásul megújuló pénzforrást jelent Önnek. A kibocsátó bank, illetve hitelintézet által megszabott keretből tud gazdálkodni. A keret szabadon felhasználható, tehát nem csak készpénz felvételére, hanem akár vásárlásra is fordítható.

Hitelkártya rugalmas visszafizetéssel?
2014. ápr. 21.

A hitelkártyánál Ön eldöntheti, hogy a felhasznált összeget egyben, avagy részletekben szeretné visszafizetni, attól függően, hogy éppen melyik az Önnek kedvezőbb! ugye, hogy kihagyhatatlan?!

Hitelkártya maximum igényelhető összeg
2014. ápr. 01.

A hitelkártyával akár 600.000 forintot is igényelhet, ám ez változhat pénzintézetenként. A hitelkeret megújuló, vagyis a visszafizetés után a hitelkeret ismét levásárolható, felvehető. Ráadásul szabadon felhasználható, nincs számlabemutatási kötelezettsége!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!