Kedvező

Hitelkártya összehasonlítás
2014. okt. 03.

A hitelkártya egyik szintén kedvező eleme, hogy a törlesztést Ön választja meg. Vagyis lehetősége van arra, hogy egy összegben, vagy akár részletekben fizesse vissza az igényelt összeget.

Akciósan hitelkártya igénylése
2014. Sze. 15.

A hitelkártya esetében plusz kedvezményekkel, akciókkal is számolhat. Ennek oka, hogy nem csak vásárolhat vele, hanem vehet fel készpénzt s ezekért a használatokért cserébe még kedvezményeket is kap egyes,

Hitelkártya igénylése előnyösen
2014. Sze. 09.

A hitelkártya legkedvezőbb tulajdonsága, hogy szabadon felhasználható, nincs számlabemutatási kötelezettsége. Általában az első hónap kamatmentes, vagyis nem számítanak fel plusz költséget Önnek.

Hitelkártya feltételekkel
2014. aug. 25.

A hitelkártya legfontosabb tulajdonsága, hogy megújuló pénzforrást jelent Önnek. A kibocsátó bank, illetve hitelintézet által megszabott keretből tud gazdálkodni.

Jövedelem nélkül hitelkártya igénylése?
2014. aug. 23.

A hitelkártya esetén elsődleges fontosságú a jövedelemigazolás megléte. Ez alapján állapítja meg a pénzintézet a hitelkeretet. Harminc napon belüli, friss igazolásra van szükség.

Azonnali igényléssel hitelkártya
2014. Júl. 27.

A hitelkártya előnye, hogy gyorsan készhez kapja, ráadásul megújuló pénzforrást jelent Önnek. A kibocsátó bank, illetve hitelintézet által megszabott keretből tud gazdálkodni. A keret szabadon felhasználható, tehát nem csak készpénz felvételére, hanem akár vásárlásra is fordítható.

Hitelkártya rugalmas visszafizetéssel?
2014. ápr. 21.

A hitelkártyánál Ön eldöntheti, hogy a felhasznált összeget egyben, avagy részletekben szeretné visszafizetni, attól függően, hogy éppen melyik az Önnek kedvezőbb! ugye, hogy kihagyhatatlan?!

Online igénylés hitelkártyákhoz?
2014. Már. 25.

Az online igénylés előnye, hogy jóval gyorsabb, és kényelmesebb. Nem kell sorba állnia, hiszen az Internetnek köszönhetően minden előírást és információt megtalál. Ezen felül kedvező, hogy megújuló pénzforrást jelent Önnek, így a felmerülő anyagi gondjai megszűnnek.

Hitelkártya igénylés akciósan?
2014. Már. 18.

A hitelkártya esetében plusz kedvezményekkel, akciókkal is számolhat. Ennek oka, hogy nem csak vásárolhat vele, hanem vehet fel készpénzt s ezekért a használatokért cserébe még kedvezményeket is kap egyes, partnerszolgáltatóktól! Például a Főgáztól, amelynél már egy pár százalékos kedvezmény is jelentős csökkentés egy család esetében. Érdemes tehát olyat találni, ahol több kedvezményt is igénybe vehet!

Hitelkártya igényelhető 24 óra alatt
2014. feb. 21.

Az online igénylés előnye, hogy jóval gyorsabb, és kényelmesebb. Nem kell sorba állnia, hiszen az Internetnek köszönhetően minden előírást és információt megtalál. Ezen felül kedvező, hogy megújuló pénzforrást jelent Önnek, így a felmerülő anyagi gondjai megszűnnek.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!