Havi elszámolás

Hitelkártya 1 nap alatt
2014. okt. 10.

Amennyiben sürgős Önnek, hitelkártyáját akár már 1 nap alatt megkaphatja. Ezt jelentősen segíti az online igénylés, mivel minden leírást, feltételt láthat, sorban állás, körülményes ügyintézés nélkül.

Azonnali igényléssel hitelkártya
2014. Júl. 27.

A hitelkártya előnye, hogy gyorsan készhez kapja, ráadásul megújuló pénzforrást jelent Önnek. A kibocsátó bank, illetve hitelintézet által megszabott keretből tud gazdálkodni. A keret szabadon felhasználható, tehát nem csak készpénz felvételére, hanem akár vásárlásra is fordítható.

Hitelkártya maximum igényelhető összeg
2014. ápr. 01.

A hitelkártyával akár 600.000 forintot is igényelhet, ám ez változhat pénzintézetenként. A hitelkeret megújuló, vagyis a visszafizetés után a hitelkeret ismét levásárolható, felvehető. Ráadásul szabadon felhasználható, nincs számlabemutatási kötelezettsége!

Online igénylés hitelkártyákhoz?
2014. Már. 25.

Az online igénylés előnye, hogy jóval gyorsabb, és kényelmesebb. Nem kell sorba állnia, hiszen az Internetnek köszönhetően minden előírást és információt megtalál. Ezen felül kedvező, hogy megújuló pénzforrást jelent Önnek, így a felmerülő anyagi gondjai megszűnnek.

Hitelkártya igénylés akciósan?
2014. Már. 18.

A hitelkártya esetében plusz kedvezményekkel, akciókkal is számolhat. Ennek oka, hogy nem csak vásárolhat vele, hanem vehet fel készpénzt s ezekért a használatokért cserébe még kedvezményeket is kap egyes, partnerszolgáltatóktól! Például a Főgáztól, amelynél már egy pár százalékos kedvezmény is jelentős csökkentés egy család esetében. Érdemes tehát olyat találni, ahol több kedvezményt is igénybe vehet!

Hitelkártya rugalmas futamidővel?
2014. Már. 02.

A hitelkártya legfontosabb tulajdonsága, hogy megújuló pénzforrást jelent Önnek. A kibocsátó bank, illetve hitelintézet által megszabott keretből tud gazdálkodni. A keret szabadon felhasználható, tehát nem csak készpénz felvételére, hanem akár vásárlásra is fordítható. Futamideje nem meghatározott, van ahol havi elszámolású. Függ attól, hogy vásárol-e avagy pénzt vesz-e fel. A vásárlás általában kamatmentes, a készpénzfelvétel viszont […]

Munkáltatói igazolás nélkül hitelkártya igénylés?
2014. feb. 26.

A hitelkártya esetén elsődleges fontosságú a jövedelemigazolás, és a munkáltatói igazolás megléte. Ez alapján állapítja meg a pénzintézet a hitelkeretet. Harminc napon belüli, friss igazolásra van szükség. A hitelkártya által igényelhető keret akár félmillió forintra is rúghat, ami jelentős segítség bármikor. Ráadásul megújul a keret, amennyiben visszatörlesztette a már felhasznált összeget.

Hitelkártya igényelhető 24 óra alatt
2014. feb. 21.

Az online igénylés előnye, hogy jóval gyorsabb, és kényelmesebb. Nem kell sorba állnia, hiszen az Internetnek köszönhetően minden előírást és információt megtalál. Ezen felül kedvező, hogy megújuló pénzforrást jelent Önnek, így a felmerülő anyagi gondjai megszűnnek.

Hitelkártya igényelhető jövedelem igazolása nélkül?
2014. feb. 13.

A hitelkártya esetén elsődleges fontosságú a jövedelemigazolás megléte. Ez alapján állapítja meg a pénzintézet a hitelkeretet. Harminc napon belüli, friss igazolásra van szükség. A hitelkártya által igényelhető keret akár félmillió forintra is rúghat, ami jelentős segítség bármikor. Ráadásul megújul a keret, amennyiben visszatörlesztette a már felhasznált összeget.

Személyi kölcsön vagy hitelkártya igénylés?
2014. feb. 06.

Bár hasonló a kettő, mégsem ugyanaz és más helyzetkeben alkalmazható. A hitelkártya egy teljesen személyre szabott keretet biztosít, amely összeget Ön újra és újra felveheti. nagyon rövid a lejárata, ez általában 45 nap. Hasonlóképpen a személyi kölcsönhöz, itt is a jövedelem jelenti a fedezetet, ez alapján állapítják meg a felvehető hitel összegét.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!